Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Air Max 97 er på vej i en festlig ny udgave.

Der er nok at fejre ovre hos Nike, der i øjeblikket er i fuld gang med at markere årets Air Max Day med en række prominente Air Max-udgivelser. Selvom det var 2017, der for alvor stod i Air Max 97’s tegn, har silhuetten også taget del i dettes års perlerække af Air Max-udgivelser, og det er langt fra overstået endnu. I dette indlæg kan vi nemlig løfte sløret for en helt ny ”Confetti” udgave, som udkommer inden længe.

Legendarisk sneaker

Air Max 97 er uden tvivl et af de mest populære medlemmer af Air Max-familien, og det skyldes især modellens strømlinede, og bølgede overdel, der har et helt unikt design. Overdelen er desuden kombineret med en komplet Air-udstyret sål, som tilfører modellen god balance.

Sjældent design

Tidligere er Air Max 97 kun få gange udkommet med grafiske motiver. Eksempler herpå er den farverige ”Rio”-udgave fra 2016 og de camoflage-klædte modeller fra sidste års ”Country Camo” Pack. Nu kommer der så en ny Air Max 97 med grafik, og denne gang er det i et festligt confetti-tema, der sidder på en grå baggrund. Overdelen er kombineret med en grå mellemsål og en mint-grøn Air-enhed, som runder den stemningsfulde sko godt af.

Release

Air Max 97 ”Confetti” er endnu ikke bekræftet af Nike, men vi forventer et release inden for de kommende uger. Nyd de officielle billeder og hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.