Releases

Release Dato: 16. august 2018
Pris: 1.550 DKK
Produktkode: AT2865-200

Èn af de mest påskønnede medlemmer af Nikes ikoniske Air Max-familie, Air Max 95 udkommer snart i en ny farvekombination ved navn ”Total Orange”. Du finder al info her på siden.

Da Air Max 95 udkom i 1995 var den revolutionerende i kraft af sin sål, der ikke bare bestod af Air-enheder i hælen, ligesom tidligere Air Max-modeller, men også i forfoden. De følgende år var det dog i højere grad dens design som helhed, der gjorde den en anerkendt Nike-klassiker – både blandt musikere på den amerikanske vestkyst, modebevidste japanere, sportsfolk og flere.

Air Max 95 har nemlig bevist at have et tidløst design, der har transcenderet sin tid og holdt sig aktuel i gadebilledet fra årti til årti. Det skyldes blandt andet, at Sergio Lozano, der står bag Air Max 95, valgte at se bort fra tidens trends og i stedet hente inspiration i noget så basalt som den menneskelige anatomi.

Skoens overdel repræsenterer muskelfibre, mens snørebåndsstropperne er inspireret af ribben, og ydersålen repræsenterer rygsøjlen. Dette, kombineret med den unikke Air-sål, har sikret Air Max 95 en plads i historiebøgerne og status som én af Nikes mest vellykkede sneakers nogensinde.

Nu er klassikeren som sagt på vej i en ny farvekombination, og Nike har valgt ikke bevæget sig alt for langt væk fra skoens rødder. ”Total Orange” minder nemlig om flere af klassikerne med sit mix af enkle, nedtonede jordfarver og kontrasterende neon-farver, rød og orange.

Kombinationen af khaki og orange sender ligefrem tankerne over på Undefeated, som især ynder denne i deres sneaker-designs – et bevis på, at du ikke går galt i byen med Air Max 95 ”Total Orange”.

Nike Air Max 95 ”Total Orange” udkommer d. 16. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.