Releases
End Sale Banner

Release Dato: 21. november 2017
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: 918354-600

Nike “Jewel“ modellerne har for alvor fået nyt liv i 2017, hvor skoene med den markante Swoosh branding på sidevæggen, er blevet udgivet i en lang række farver til stor fornøjelse for sneakerheads verden over. De fleste af modellerne har været yderst populære, hvilket vi også forventer, kommer til at gøre sig gældende med den nye Nike Air Max 1 Jewel “Team Red“, når den releaser 21. oktober.

Som navnet antyder, så kommer skoen med en overdel betrukket i rødt ruskind, hvortil man har tilføjet en markant ”Jewel” Swoosh branding i sort på siden af sneakeren. Foruden at være mindre, så skinner Jewel-logoet og har en anderledes tekstur, end brandingen på de sædvanlige Air Max 1 udgaver. En hvid mellemsål står i skærende kontrast til den røde overdel, som dog opvejes af den røde ydersål og luftpude. Foruden Jewel-logoet fremgår Nikes branding også på hælen samt tungen.

Nike Air Max 1 Jewel “Team Red“ releaser hos en lang række forhandlere den 21. oktober 2017. Nedenfor finder du release tidspunkter og direkte links.

Sørg for at holde øje med Sneakerworld og vores populære Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret, så du aldrig misser et release. Husk desuden at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, releaseinformation og meget mere.

FORHANDLERE

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 09:00

Gå til TGWO

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold