Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 14. december 2017
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: Ukendt

Nike har i år haft travlt med at fejre diverse jubilæer – f.eks. har Air Max 97 fyldt 20 år, Air Force 1 har fyldt 35 år og Nike Air Max 1 har fyldt 30 år. Det er selvfølgelig blevet fejret, og sidstnævnte er fx blevet genudgivet i de to originale colorways – OG Red og OG University Blue. Selvom året snart går på held er det ikke ovre endnu. Nike har nemlig yderligere to Anniversary Air Max 1’s på vej – én af dem er ”Obsidian”, som vi kigger nærmere på her.

Den originale Air Max 1 ”Obsidian” udkom i 1988 – ét år efter Air Max 1 blev introduceret af Tinker Hatfield – og blev senest lanceret i 2003. Det er dermed én af Nikes mere sjældent sete Air Max 1 OG’s.

Designmæssigt er jubilæumsudgivelsen magen til sine forgængere med en kombination af grå, obsidian og hvid på overdelen, en hvid mellemsål og røde detaljer. Dog er der foretaget enkelte justeringer og forbedringer, lige som det var tilfældet med jublæums-relanceringerne af OG Red og OG University Blue. Eksempelvis er formen blevet ændret en smule.

Air Max 1 har været aktuel og været at finde på folks fødder de sidste 30 år – et bevis på, at designet er ikonisk og svært at slå. Har du ikke en Air Max 1 i samlingen, så er det måske på tide slå til ved dette OG re-release.

Nike Air Max 1 Anniversary ”Obsidian” udkommer d. 14. december hos Nike. Hold øje med vores Release Kalender for de seneste sneaker releases, og glem ikke at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO