Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. august 2018
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: AJ7831-400

Sjældent har der været lige så meget knald på farverne på en sneaker, som det er tilfældet med Nikes nyeste udgave af Air Max Deluxe. ”Midnight Navy” er raverens våde drøm og udkommer d. 16. august. Få mere info her.

Air Max er for de fleste ensbetydende med ikoniske sneakers som Air Max 1, Air Max 97, Air Max 90 og Air Max 95. En model der, trods sit unikke og opsigtsvækkende design, er gået radaren, er Air Max Deluxe. Skoen udkom i 1999 og har faktisk ikke set dagens lys siden – indtil nu.

Air Max Deluxe har samme sål som sine mere kendte forgængere, Air Max 97 og Air Max 98, mens dens overdel har et mere flamboyant design, der bærer præg af at være udgivet tættere på de glade 00’ere.

Overdelen på Air Max Deluxe er nemlig udstyret med iøjnefaldende ’glossy’ grafik og andre retrofuturistiske detaljer, der fortsætter design-tanken bag Air max 97 og fører den ind i det nye årtusinde.

Denne gang udkommer Air Max Deluxe i en dristig farvekombination af rave-inspirerede farver, så som neon-gul, lilla, blå, lilla og endda guld. Det giver et udseende, der nærmest skriger efter slut-90’erne og start-00’ernes ravefester, som på det seneste også har inspireret designere som Goscha Rubchinskiy, Alexander Wang og Midnight Studios’ Shane Gonzales.

Nike Air Max Deluxe ”Midnight Navy” udkommer d. 16. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

STOY
Tidspunkt: 09:00

Gå til STOY

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.