Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Et nyt medlem af den store Air Max-familie har set dagens lys.

Silver Bullet

Som vi berettede om tilbage i juli, så er Nike på trapperne med en spritny Air Max-model, der er inspireret af Air Max 97 og Air Max 270. Nu er der imidlertid dukket billeder op af en ”Silver Bullet”-udgave, der er en af de mest populære og ikoniske colorways fra den førnævnte 97’er. Air Max 720 ”Silver Bullet” er udstyret med en eksponeret Air-sål i fuld længde, der er placeret under en sølv mesh-overdel med et unikt, bølgende design med tilhørende mini Swoosh.

Mere Air

Air-revolutionen, der blev startet af Tinker Hatfield tilbage 1987, skubber fortsat til grænserne indenfor sneaker-design, og Air Max 720 er blot den seneste tilføjelse til den i forvejen enorme Air-familie. ”Silver Bullet” er altid en populær Air Max-colorway, men det bliver også spændende at se, hvad Nike ellers har i ærmet til den nye 720’er.

Release

Nike Air Max 270 ”Silver Bullet” udkommer efter sigende til marts næste år som en del af Air Max Day 2019. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: earlycop

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.