Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. marts 2018
Pris: 1.250 DKK
Produktkode: AH8050-004

Én af årets helt store nyheder fra Nike, Air Max 270 udkommer snart i endnu en farve – ”University Gold”. Få alle release-detaljerne her.

Air Max 270 blev udgivet tidligere på årets som Nikes seneste Air Max-silhuet. Den udmærker sig især ved sin store Air-enhed på hælen, som er den største der nogensinde har siddet på en Nike Air-sneaker, og som indrammer hele hælen. Den er inspireret af den 25 år ældre Air Max 93, der ligeledes har en Air-enhed i hælen, og som har en lignende silhuet.

Air Max 270 har en overdel udarbejdet i perforeret i mesh, som har en fleksibel og behagelig fornemmelse. Med den stødabsorberende og fjedrende Air-sål har Air max 270, foruden et moderne design, altså også et rigtig højt komfort niveau.

Den seneste colorway til at klæde Air Max 270 er ”University Gold”. Navnet er en sammentrækning af University Red, som er den sporty farve der klæder Air-enheden, og Gold, som pryder overdelen med sorte overlays. Sålen har en forfriskende, hvid farve, hvilket giver modellen et ubesværet og super lækkert udseende.

Nike Air Max 270 ”University Gold” udkommer hos Nike d. 16. marts – få dage før årets Air Max Day. Du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den forbindelse i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.