Releases

Release Dato: 12. september 2020
Pris: 2.399 DKK
Produktkode: CI9925-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tidligere i år fik vi alle muligheden for, at få fingrene måske verdens bedste løbesko, der blev brugt af Eliud Kipchoge til, at løbe et maraton på under to timer. Nu får vi så igen muligheden, da Nike relancerer en ny colorway, der minder mere om den sko Eliud brugte til at løbe maratonet, en den sorte colorway vi så tidligere.

Den nye Nike Air Zoom Alphafly NEXT% White Flash Crimson udkommer nemlig i en hvid colorway, ligesom den sko Eliud selv brugte. Skoen har allerede af mange sneakerelskere fået kælenavnet ’Watermelon’, hvilket skyldes skoens swoosh-logo, der er farvet i en Flash Crimson og skinner igennem på den helt hvide overdel. Overdelen er dertil lavet i et letvægtsmateriale, der giver skoen et helt fantastisk feel, når man har den på. Den store chunky sål er blevet farvet i en lys mintgrøn farve, der er kombineret med en sort ydersål og en rød Air-del midt på skoen.

Udover farven, er der ikke ændret noget ved skoens teknologi, hvor skummet i sålen er ekstra stødabsorberende og karbonpladerne giver skoen det helt rigtige afsæt på hvert skridt eller spring. Så hvis du står og mangler en ny løbesko og samtidig ønsker at slå dine personlige rekorder, skal du ikke lede længe, da den nye Alphafly NEXT% giver dig netop det du søger.

I stedet for at skoen releaser eksklusivt for medlemmer af Nike+, ligesom den sorte colorway gjorde, vil Nike Air Zoom Alphafly NEXT% White Flash Crimson se et mere generelt release for resten af skoverdenen. Release datoen er sat til den 12. september 2020. Husk at du kan få information om nye udgivelser ved at følge med på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her holder vi dig opdateret med de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.