Releases

Release Dato: 11. november 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: FV4687

I løbet af året har adidas udgivet flere forskellige sneakers med den futuristiske 4D-sål, hvor Alphaedge 4D har været silhuetten med mest fokus. Selvsamme model kommer nu i en ny version, som med sine reflekterende detaljer skiller sig væsentligt ud fra tidligere Alphaedge 4D-sko.

Skoen er lavet som en løbesko, hvilket kommer til udtryk med den åndbare overdel i mesh, som har støtteområder, der stabiliserer ydersiden af foden. Selve overdelen er holdt i en klinisk hvid farve, der brydes af de reflekterende paneler, der tilføjer en ekstra detalje til den i forvejen elegante sko.

Den innovative mellemsål er holdt i den klassiske lysegrønne nuance, som vi kender fra tidligere Aphaedge 4D-modeller. Med sin Carbon 4D-teknologi er mellemsålen designet til at være stødabsorberende og give støtte, mens den sorte ydersål i gummi giver et ekstraordinært greb i både vådt og tørt vejr.

adidas Alphaedge 4D Reflective “White” udkommer flere steder den 11. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.