Releases

Release Dato: 1. juni 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AC8485

Den 1. juni får du, langt om længe, mulighed for at få fingre i adidas’ splinternye model, AlphaEdge 4D der er udstyret med det tyske brands banebrydende FutureCraft-teknologi. Vi tager et nærmere kig på den her.

Tilbage i januar udgav adidas officielt deres længe ventede FutureCraft 4D-model i New York. Dermed varslede de et år domineret af den nye FutureCraft-teknologi, der ved hjælp af ilt og lys kan 3D-printe en personliggjort sål, der passer perfekt til den individuelle ejers behov. Siden har brandet løftet sløret for en række øvrige modeller, der også er ekviperet med den spændende nye sål. Èn af dem er AlphaEdge 4D.

AlphaEdge 4D har hentet inspiration i adidas’ Bounce-model, der blev introduceret for et par år siden. Dens overdel har samme futuristiske udtryk og minimale branding, men sålen er selvfølgelig udskiftet. 4D-sålen er efter sigende lige så blød som BOOST og skulle have en komfort på samme niveau, hvilket ikke siger så lidt. Der giver derfor god mening, når adidas siger, at 4D-teknologien repræsenterer fremtidens sneaker.

Adidas AlphaEdge 4D LTD kommer, som navnet antyder, i begrænsede mængder, og du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par – efterspørgslen er allerede enormt høj. Den har release d. 1. juni hos flere forskellige forhandlere.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: LAUNCHES

Gå til Endclothing

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.