Releases

Restock Dato: 28. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CG5526

Adidas udvider deres 4D-katalog med en ’clean’, ny udgave af Alphaedge 4D, der udkommer d. 17. november. Få al info her.

Alphaedge 4D blev introduceret tidligere på året som den første efterfølger til den originale 4D-model. Modellen har samme Futurecraft-sål som sin forgænger, men overdelen er udskiftet.

Futurecraft-sålen er naturligvis det klare højdepunkt ved modellen. Den er super avanceret med et tredimensionelt design bestående af et komplekst mønster, der er skabt ved hjælp af en ny proces, som adidas og tech-firmaet Carbon står bag. I kombination med en strømlinet Primeknit-overdel giver den et futuristisk look, der skiller sig ud fra mængden.

Primeknit-overdelen på Alphaedge er minimal med et nedtonet mønster af tråde og Three Stripes-branding på pløsen. Særligt i den nye, hvide udgave, har den et unikt udtryk, der harmonerer enormt godt med Futurecraft-sålen, der er klædt i ”Ash Green”.

Adidas Alphaedge 4D er allerede udkommet i en sort udgave, og den blev revet fra hylderne. Det samme kommer formentlig til at gøre sig gældende med Alphaedge 4D ”White”, der kun udkommer i begrænset antal i udvalgte butikker.

Se frem til, at den rammer forhandlerne d. 17. November, og vær klar, hvis du vil have fat i et par. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[UPDATE]: adidas Alphaedge 4D “White“ restocker den 28. marts 2019.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:01

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:01

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.