Releases

Release Dato: 21. november 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: FV4685

Som en del af deres nye Star Wars-kollektion lancerer adidas nu Star Wars x adidas Alphaedge 4D. Den futuristiske sneaker med den innovative 4D-sål ligner ved første øjekast en klassisk Alphaedge 4D-model, men tager man et nærmere kig på sneakeren, får man øje på de små, subtile detaljer, som forbinder den til Star Wars-universet.

Skoen består af en sort åndbar mesh-overdel, hvor det garn, som materialet er lavet af, er sammensat af genanvendt plastik, som er samlet ved strande og kystområder, inden det risikerer at ende i havet. Op langs højre hæl er der med hvide blokbogstaver printet ”THE POWER OF THE DARK SIDE”, mens der ned langs venstre hæl er skrevet ”THAT’S NO MOON”, som referer til den store planetudrydder fra Star Wars-filmene, den såkaldte Dødsstjerne. Skoens snørelukning består af sort plastik, hvorpå overfladen af Dødsstjernen er printet. Ved skoens hæl er der to gummipaneler, som ligeledes er prydet med print fra Dødsstjernen i kombination med et mintgrønt adidas-logo.

En 4D-mellemsål holdt i den karakteristiske mintgrønne farve står i kontrast til den mørke overdel, og er med sin Carbon 4D-teknologi designet til at være stødabsorberende og ekstra behagelig at have på. I ydersålen går den sorte farve fra overdelen igen og er derved med til at fuldende modellens stilfulde design.

Star Wars x adidas Alphaedge 4D udkommer den 21. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.