Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Endnu en ny model med adidas’ innovative, 3-d printede sål er på vej.

Er FutureCraft-sålen 2018’s helt store sneaker-nyhed? Det er der noget der tyder på, efter at adidas har løftet sløret for endnu en ny sneaker med den innovative, 3D-printede sål, som de har skabt i samarbejde med Carbon.

Tilbage i januar fik adidas FutureCraft 4D sit første, offentlige release, og siden har den tyske sportsgigant teaset en række andre modeller med samme sål – blandt andet Y-3 FutureCraft, FutureCraft 4D x Daniel Arsham og FutureCraft 4D 2.0.

Som om det ikke var nok, så har adidas nu også lanceret den nye AlphaEdge 4D LTD, som efter sigende er en mere budget-venlig FutureCraft-model.

Inspireret af AlphaBounce

Som navnet antyder er den nye AlphaEdge 4D inspireret af en anden adidas-model, nemlig AlphaBounce. Det kommer til udtryk på overdelen, som er udarbejdet i let mesh med et gråtonet design efter samme skabelon som AlphaBounce. Overdelen er selvfølgelig kombineret med en 3D-printet FutureCraft-sål i ”Ash Green”.

Release i weekenden

AlphaEdge 4D LTF får officiel debut i Los Angeles d. 17. februar, hvor den bliver udgivet på adidas Confirmed samt hos BAIT, Nice Kicks og Undefeated.

Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, og hold øje med vores Release Kalender, så holder vi dig opdateret omkring et eventuelt europæisk release.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.