Releases

Release Dato: 31. maj 2019
Pris: 2.299 DKK
Produktkode: EF3453

Adidas har givet deres innovative AlphaEdge 4D-model en overhaling og er klar med to nye udgaver i henholdsvis sort og hvid.

Den sorte har et simpelt, men futuristisk udtryk, der særligt kommer sig af den innovative 4D-sål der er 3D-printet ved hjælp af ilt, lys og TPU. For at afbalancere skoens design er overdelen holdt som en simpel, sort Primeknit-konstruktion, der lader sålen tage opmærksomheden og tale sit eget sprog, hvilket fungerer godt.

Adidas har på det seneste taget tilløb til i højere at udbrede deres efterspurgte 4D-teknologi i form af flere og flere udgivelser. Seneste har de eksempelvis løftet sløret for nye udgaver af ZX 4000 4D, og det nyeste eksempel herpå er altså denne nye udgave alphaEdge, der har alphaBounce-modellen som sit afsæt, men med endnu højere fokus på fremtidig innovation.

Adidas AlphaEdge 4D 2.0 udkommer hos adidas i begrænset antal den 31. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.