Releases

Restock Dato: 30. april 2018
Pris: 1.850 DKK
Produktkode: AQ3835-160

Til trods for, at den har mere end 30 år på bagen, er Air Jordan 3 i år mere aktuel end nogensinde. Michel Jordans populære, tredje signatursilhuet er både vendt tilbage i sin originale ”Black Cement” udgave og blevet lanceret i en række nye, spændende versioner – herunder Air Jordan 3 ”Flyknit”, Air Jordan 3 NRG ”Free Throw Line” og ikke mindst Air Jordan 3 NRG ”Tinker”, som vi tager et nærmere kig på her.

Air Jordan 3 ”Tinker” er en hyldest til den legendariske Nike-designer, Tinker Hatfields første, originale design-ide, der er foruden det velkendte udseende var karakteriseret af et stort Swoosh-logo på siden. Ideen blev skrottet, men har nu fået lov at se dagens lys i form af en håndfuld eksklusive udgivelser.

Air Jordan 3 ”Tinker” stjal hele verdens opmærksomhed, da den optrådte på fødderne af Justin Timberlake under hans Half Time Show ved årets Super Bowl i en ”White Cement” udgave. Skoen blev lanceret lige efter og ble revet væk på få sekunder. Nu udkommer den til gengæld i en mere farverig udgave med referencer til både Air Jordan 3 ”White Cement”, ”Fire Red” og ”Black Cement” samt med perforeret NRG-læder.

Air Jordan 3 NRG Tinker er uden tvivl én af årets mest unikke Jordan-udgivelser og hører til i enhver seriøs samling. Den udkommer d. 24. marts ved udvalgte forhandlere – find direkte links nedenfor

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender, samt følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

UPDATE: Nike Air Jordan 3 NRG “Tinker“ restocker den 30. april 2018.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.