Releases

Release Dato: 5. maj 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 136064-116

Michael Jordans tredje signatur-sneaker hos Nike, Air Jordan 3 har i år 30-års jubilæum, og det fejrer sportsgiganten ved at lancere en række eksklusive udgaver af den elskede silhuet. Én af dem er en relancering af den ekstremt eftertragtede Air Jordan 3 ”Katrina”. Få alle detaljerne her.

Air Jordan 3 ”Katrina” blev oprindeligt lanceret i 2006 i kølvandet på orkanen, Katrina som ødelagde store dele af byen, New Orleans og dræbte mere end 1800 mennesker i august 2015.

Orkanen er stadig en af de mest dødelige og bekostelige orkaner i USA’s historie, og derfor besluttede Nike sig for at udgive en unik Air Jordan 3. Skoen blev lanceret i begrænset antal og blev solgt på auktion, hvor overskuddet gik til nødhjælp til de ramte.

I år vender Air Jordan 3 ”Katrina” tilbage og får sit første officielle, offentlige release. Dens design minder om en blanding af de to originale colorways, ”White Cement” og ”Fire Red”, hvilket giver et clean, men sporty udtryk.

Air Jordan 3 blev designet af legendariske Tinker Hatfield, og har en række ikoniske detaljer, der har gjort det en ikonisk sneaker – blandt andet det grå ”elephant-print”, den eksponerede Air-enhed i sålen og Jumpman-logoet på pløsen. ”Katrina” kommer ikke til at have ”Nike Air”-logo på hælen, men i stedet et matchende Jumpman-logo.

Nike Air Jordan 3 ”Katrina” udkommer hos udvalgte Jordan-forhandlere d. 5. maj. Find direkte links nedenfor, og følg os på Facebook og Instagram for flere sneaker-nyheder, -rygter, -tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 09:00

Gå til TGWO

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.