Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Der går lige nu rygter om, at én af de mest ikoniske og populære sneakers, der nogensinde er udgivet, Air Jordan 3 ”Black Cement”, får et re-release d. 17. februar.

Air Jordan 3 blev første gang udgivet tilbage i 1988, hvor den på mange måder var en game changer. Tinker Hatfields design var revolutionerende med sin nye mid-cut silhuet, sin brug af tumbled leather, sin eksponerede Air-boble i sålen, det nye Jumpman-logo på pløsen og ikke mindst det karakteristiske cement-print. Skoen var så veleksekveret, at den overbeviste Michael Jordan om at fortsætte sit samarbejde med Nike, efter han ellers var tæt på at vende brandet ryggen, og siden er modellen gået over i historiebøgerne som én af de bedst sneakers, der nogensinde er udgivet. Nu er der så noget, der tyder på, at Air Jordan 3 snart vender tilbage i sin mest efterspurgte udgave – ”Black Cement”.

Design

Air Jordan 3 ”Black Cement” består af en overdel i blødt, bearbejdet læder, der kun bliver endnu mere komfortabelt og pænt ved kontinuerligt brug. Læderet er matchet med paneler med det førnævnte cement-print og sidder ovenpå en hvid sål og en grå ydersål. Ved pløsen er en skarp, rød farve med til at fremhæve det genkendelige Jumpman-logo og får skoen til at ”poppe”. Vigtigst af alt kommer 2018-rereleaset til at inkludere Nike Air-branding på hælen, som også var at finde på originalen fra 1987.

Release

Som sagt, siger rygterne, at Air Jordan 3 ”Black Cement” vender tilbage d. 17. februar, men der er endnu intet meldt ud fra Nike eller Jordan Brand. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER