Releases

Release Dato: 31. marts 2018
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: 528895-145

Jordan-brandet fejrer påsken med en smaragd udgave af Michael Jordans 11. signatursneaker, som udkommer langfredag.

Air Jordan 11 er en favorit hos adskillelige sneakerheads. Michael Jordan og Tinker Hatfield kom oprindeligt på designet, da Jordan savnede en sneaker, som kunne gå sammen med et tuxedo. Denne colorway kombinerer en elegant hvid overdel med en iøjnefaldende, iriserende smaragdgrøn mudguard. Overdelen er placeret ovenpå en let Air-sål, der bliver fuldendt af en krystalblå ydersål. Den nye Air Jordan ”Easter” releaser i Low-versionen, hvilket den gør som en af de få i Jordan-regi.

Air Jordan 11 er en af de mest stilrene Jordan-silhuetter samt en af de mest eftertragtede. Den nye påskeinspirerede udgave udkommer i et begrænset antal, så husk at sidde klar, hvis du vil have fingrene i et par.

Nike Air Jordan 11 Retro Low “Easter” releaser d. 31. marts, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på alt fra releases til restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.