Releases

Release Dato: 5. maj 2018
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: AV3725-010

Sidste år udgav Nike en håndfuld Air Jordan 1’s klædt i satin. Alle blev de taget godt imod og er i dag ekstremt eftertragtede. Derfor følger Nike nu op på succesen og udgiver endnu en satin-Air Jordan 1. Denne gang er den inspireret af den ikoniske ”Shattered Backboard”, og den er derfor allerede yderst anticiperet. Der er dog en enkelt hage – den kommer nemlig kun i pigestørrelser.

Air Jordan 1 hører til blandt Nikes mest ikoniske sneakers. Få modeller har en lige så rig historie som Michael Jordans første signaturmodel for den amerikanske sportsgigant, og derfor er Air Jordan 1 stadig, den dag i dag, en yderst aktuel model, der er eftertragtet hver gang den udkommer i en original udgave.

Det gælder også, når den udkommer i en ny eksklusiv udgave, som ex ”Satin Shattered Backboard”. Den har det genkendelige og klassiske udseende med en markant orange farve, som man kender fra den originale ”Shattered Backboard”, men med et nyt twist i form af det særprægede satin-materiale.

Navnet, ”Shattered Backboard” har den originale model fået efter, at Michael Jordan spillede i dem i en kamp i 1985, hvor det ”lykkedes” ham at smadre basketballkurvens bagplade. Netop det øjeblik er blevet ikonisk inden for basketball, og det samme gælder dermed skoen.

Satin-udgaven af Air Jordan 1 ”Shattered Backboard” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 5. maj. Find direkte links nedenfor, og besøg vores Release Kalender for flere kommende sneaker-udgivelser. Husk desuden at følge os på FacebookInstagram og Youtube for flere nyheder omkring releases, rygter og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.