Releases

Release Dato: 14. april 2018
Pris: 1.250 DKK
Produktkode: 555088-013

Snart vender den ikoniske Air Jordan 1 Retro High OG ”Shadow” tilbage – få alle detaljerne her.

Få sneakers igennem historien har samme enorme betydning som Air Jordan 1. Den markerede starten på det legendariske samarbejde mellem Nike og Michael Jordan, som har været med til at gøre sneaker-kultur så populært som er i dag, og dens design er tidløst. Det bevises snart endnu en gang, når Nike om lidt genopliver endnu en klassisk udgave af Air Jordan 1, nemlig ”Shadow”.

Air Jordan 1 ”Shadow” har ikke set markedet i fem år, og med den enorme efterspørgsel der er på modellen, er den i dag et sjældent syn. Sammen med ”Bred”, ”Royal”, ”Shattered Backboard” og ”UNC” er den én af de mest ikoniske colorways af Air Jordan 1, og den bliver med garanti revet væk.

”Shadow” har taget sit navn ud fra den skyggegrå farve, der indgår i designet sammen med sort og hvid. Den simple farvesammensætning gør den mere stilren end de førnævnte colorways, og dermed passer den også bedre til det den nordiske stil og danske temperament.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Shadow” udkommer d. 14. april hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.