Releases

Release Dato: 9. maj 2018
Pris: 1.250 DKK
Produktkode: Ukendt

Nike og Jordan-brandet fejrer nogle af Michael Jordans store øjeblikke med en ny ”Best Hand In The Game”-kollektion, som du kan blive klogere på her.

Kollektionen gemmer på fire forskellige colorways, men indtil videre er det kun to af dem, som udkommer i Europa, henholdsvis ”Yellow Ochre” og ”Track Red”. Hele kollektionen drejer sig om Micheal Jordans første signatursneaker, Air Jordan 1, som indiskutabelt er en af de mest ikoniske sneakers overhovedet. Hver colorway henviser til nogle af Jordans imponerende bedrifter, og de to, der kommer til Europa, har også en helt særlig betydning. ”Yellow Ochre” hylder MJ’s 5 MVP-titler (Most Valuable Player), mens ”Track Red” fejrer de seks NBA-titler, som Jumpman hev hjem til Chicago Bulls.

Nike har trukket release datoen på Nike Air Jordan 1 “Best Hand In The Game” Pack tilbage til d. 9. maj, men nogle af forhandlerne har den stadig til udkomme d. 1. maj. Tjek forhandler-sektionen forneden for at få det bedste overblik, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 9/5 – 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.