Releases

Release Dato: 18. august 2018
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: Ukendt

Ventetiden er ovre. Nike Air Jordan 4 Retro ”Raptors”, der efter sigende er designet af Drake, udkommer d. 18. august.

Lige siden sløret første gang blev løftet for den nye Air Jordan 4 Retro ”Raptors” har den været omgivet af rygter og spekulationer. Ifølge leak-eksperterne fra @py_rates skulle udgivelsen nemlig forestille at være et samarbejde med Drake i form af en hyldest til rapperens hjembys basketballhold, Toronto Raptors – og dermed være en pendant til Travis Scotts Air Jordan 4 ”Oilers”.

Men eftersom Drake for en tid opsagde sit samarbejde med Nike og Jordan Brand (meget tyder på, at han er tilbage) blev den plan droppet, hvilket førte til, at Air Jordan 4 ”Raptors” i stedet bliver udgivet uden Drakes signatur på pløsen – det mener i hvert fald @py_rates.

Uanset hvad, står det klart, at Air Jordan 4 Raptors udkommer d. 18. august som en hyldest til Toronto Raptors og desuden Air Jordan 7. Modellen er således klædt i henholdsvis sort, rød og lilla som en reference til klubbens farver og til den originale Air Jordan 7 ”Raptor”.

Den sorte farve er at finde i form af ruskind på overdelen, mens den lille farve klæder mellemsålen og den røde dækker detaljer på overdelen og ydersålen. Resultatet er sporty og passer godt sammen med Air Jordan 4’s karakteristiske design.

Nike Air Jordan 4 ”Raptors” udkommer d. 18. august. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.