Releases

Release Dato: 9/22. juni 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 308497-406

Sidste måned så vi Sneak Peeks, nu er releaset bekræftet. Travis Scott x Air Jordan 4 udkommer inden længe.

Det spritnye Cactus Jack x Air Jordan-samarbejde tager som nævnt udgangspunkt i Michael Jordans fjerde signatursneaker, Air Jordan 4. Farvekombinationen er inspireret af og en hyldest til det tidligere amerikanske fodboldhold, Houston Oilers, der er fra Travis’ hjemby. Overdelen er udarbejdet i lyseblåt ruskind, som komplementeres af sorte og røde detaljer rundt omkring på silhuetten. Forneden sidder der en komfortabel Air-sål, der giver fornemmelsen af at gå på luft og holder dine skridt lette og bløde. Det ikoniske Jumpman-logo fremgår på pløsen, mens du kan finde Cactus Jack brandingen på hælen.

Dette er anden gang, at Travis og Nike slår sig sammen om et release. Hans første Nike sneaker, Nike Air Force 1 Low, blev udsolgt på ingen tid, og du kan forvente det samme med dette release. Hold øje med denne side for forhandlere og opdateringer, hvis du vil have de bedste muligheder.

Travis Scott x Nike Air Jordan 4 ”Oilers” releaser den 9. juni hos Nike, og igen den 22. Juni 2018 hos andre Europæiske forhandlere. Så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE EU
Tidspunkt: 9/6 – 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.