Releases

Release Dato: 18. august 2018
Pris: 1.550 DKK
Produktkode: AQ1005-001

Tidligere på året løftede Nike sløret for en splinterny, opdateret udgave af den klassiske Air Jordan 3. Nu har modellen fået en officiel release-dato – læs nærmere her.

Air Jordan 3 er ubenægteligt én af Nikes mest ikoniske modeller – den er designet af legenden, Tinker Hatfield, var den første Air Jordan med eksponeret Air-teknologi og var desuden med til at overtale Michael Jordan til at blive hos Nike, hvilket viste sig at være ganske fordelagtigt for det amerikanske mærke.

Derfor må man også betragte det som en modig beslutning at give silhuetten en ordentlig overhaling med opdaterede materialer, hvilket er præcist hvad Nike har gjort. For som man siger, ”If it ain’t broke, don’t fix it.”

Nike og Jordan Brand har nemlig skiftet Air Jordan 3’s læderoverdel, som ér en af skoens mest vitale design-elementer, ud med en ny, luftig og fleksibel Flyknit-overdel. Det giver skoen et markant anderledes udtryk, der har ligheder, men også mange uligheder til det originale design. Foruden den nye overdel er elementerne de samme – en hælstrop med Jumpman-logo, en sål med en eksponeret Air-enhed i sålen og en ydersål af gummi.

Den første udgave af Air Jordan 3 Flyknit kommer med en sort og ”anthracite”-grå overdel med en lyseblå, semi-gennemsigtig ydersål. Det giver et rent og moderne udseende, der passer godt med modellens opdaterede design.

Nike Air Jordan 3 Flyknit ”Black/Anthracite” udkommer allerede d. 18. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nye sneakers. Husk desuden at følge os på FacebookInstagram og Youtube for flere nyheder omkring releases, rygter, restocks og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.