Releases

Release Dato: 22. september 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-302

Skoen der startede det hele – Air Jordan 1 – er på vej i en splinterny, men original colorway. Få al info om ”Pine Green/White” her.

Selvom det er mere end 30 år siden, at Nike og Michael Jordan løftede sløret for deres første, fælles basketballsko, er modellen hverken blevet mindre aktuel eller eftertragtet siden. Air Jordan 1 har formået at overgå sin tid, og i årenes løb har den efterhånden opnået uofficiel status som den bedste basketballsko nogensinde.

Således vækker det stadig opsigt den dag i dag, når Nike udgiver nye udgaver af Air Jordan 1, og dette er også tilfældet nu, hvor endnu to nye udgaver er på vej – ”Court Purple/White” og ”Pine Green/White”.

Sidstnævnte har et ubesværet udseende, der kombinerer hvid og sort med en efterårsklar, grøn farve på overdelen – alt sammen i læder og kombineret med en hvid Air-sål med grøn ydersål. Dens klassiske look giver associationer til klassiske Air Jordan 1-udgivelser så som ”Royal”, ”Bred” og ”Shattered Backboard” og er garanti for, at den bliver populær.

Det er ingen hemmelighed at efterspørgslen efter Air Jordans herhjemme ikke er hvad den har været, men Air Jordan 1 er en undtagelse – den går som varmt brød ved hver udgivelse, og det samme er formentlig tilfældet med ”Pine Green/White”. Vil du have fat i den skal du være hurtig.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Pine Green/White” udkommer hos Nike d. 22. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder – fx den føromtalte Air Jordan 1 ”Court Purple/White”.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.