Releases

Release Dato: 29. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ2033-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike nye Air Zoom Type ligner mest af alt en kombination mellem Sacai-serien og den nye løbesko, AlphaFly NEXT%, og det er måske ikke helt forkert, da modellen skal forestille en hverdagsversion af netop den førnævnte løbesko. Efter vi nu har set den første version af den nye model i en Menta-colorway, har Nike lanceret endnu en nye colorway, nemlig den nye Nike Air Zoom Type ’Summit White’.

Som navnet nok antyder, så er den nye colorway hvid. Ja faktisk er den næsten helt hvid, med undtagelse af nogle enkelte elementer på skoen. Skoens overdel er lavet i helt hvid tekstil, hvor der på skoens hæl er tilføjet et sort panel, samt at skoen har sorte snørebånd, lining og en sort heel strap, med teksten ’NIKE’ skrevet på i hvid. Dertil er der på skoens inderside imprægneret et lille swoosh-logo og ’N.354’, og på skoens tå er der en masse små udluftningshuller til foden.

Det som er det mest unikke ved den nye model fra Nike, er dens ydersål, der fremstår i tydelige lag og et enkelt synligt Air-panel ved de forrest trædepuder, og det er her associationerne med Sacai-serien opstår. Her går den nederste del af sålen nemlig et stykke længere ud, samtidig med at sålen er lavet i samme type af EVA-skum der er brugt på Sacai x LWD Waffle. Sålen er lavet på baggrund af samme teknik, som man også har anvendt ved AlphaFly NEXT%, hvor formålet er at give brugeren af skoen, den bedst mulige komfort.

Den nye Nike Air Zoom Type ’Summit White’ udkommer den 29. juni på Nikes egen hjemmeside og hos udvalgte forhandlere. Ved at klikke dig over på vores Release Kalender, kan du finde den anden colorway af den nye model, samt en lang række af kommende releases, som du kan se frem til. Du kan også følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi dagligt vil holde dig opdateret med de bedste tilbud, seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.