Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram
Reklame for: Nike Store

Den nye silhuet, der udgives i forbindelse med året Air Max Day, henter direkte inspiration fra otte fremtrædende Air Max-modeller gennem tiden. 

Vi er trådt ind i marts, og for sneakerheads verden over betyder det én ting: Air Max Day! Hvad der startede som én dag med eftertragtede udgivelser har efterhånden udviklet sig til en hel måned, der står i elskede Air Max-linjes tegn, og Nike har fået for vane at udgive en lang række spændende nyheder og relanceringer. Indtil videre har den hypede CLOT x Air Max 1 “Kiss of Death” eksempelvis fået re-relase, og nu er Nike også klar med en helt ny model: Air VaporMax EVO. 

Evolution of Air

Air VaporMax EVO er en videreudvikling af Nikes innovative VaporMax-model, der debuterede i 2017 og er kendetegnet ved sin sål i fuld Air-teknologi – en hyldest til Air Max 1, som var den første Nike-sko med eksponeret Air-enhed i sålen. Derudover henter modellen desuden inspiration fra syv Air Max-ikoner gennem tiden, hvilket forklarer skoens navn, Evo, der er en forkortelse for “Evolution”. Det kommer til udtryk forskellige steder i designet, hvor der er lånet elementer og detaljer fra henholdsvis Air Max Plus, Air Tuned Max, Air Max 93, Air Max Solas, Air Max 90, Air Max 96 II og Air Max 180. Denne colorway er holdt i et simpel kombination af grå nuancer, der lader skoens design komme til udtryk og samtidig holder skoen tilpas afdæmpet. Den er dog også på vej i en helt sort “Triple Black” udgave, som altid er populær på Air Max-sko. 

Værdi tilføjelse til samlingen

Skoens hyldest til de 8 Air Max-modeller går desuden igen på skotøjsæsken, som ligeledes er en kombination af forskellige box designs fra Air Max-linjen – en fed detalje, der gør Nike Air VaporMax EVO en værdig tilføjelse til sneaker-samlingen, hvis du er Air Max-fan. Samtidig er komforten i top takket være den responsive sål og den bløde foring, som desuden tilbyder et nemt slip on-fit. 

Køb dem nu

Nike Air VaporMax EVO er tilgængelig nu hos Nike store med “Member Access”, hvilket betyder, at du skal have en konto for at kunne købe et par. Er du mere til Dunks, så se billederne af den nye Dunk High “Syracuse”, som vi har taget et nærmere kig på, her, og smut forbi vores Release Kalender for det fulde overblik over de næste par ugers vigtigste sneakerudgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.