Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Vi har kigget nærmere på den eksotiske Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 “Zebra“, du snart kan få fat i.

Design

Nike er notorisk vilde med at klæde deres ikoniske silhuetter i eksotisk imiteret dyre-print, og nu er turen kommet til den stribede Zebra. Omdrejningspunktet er den innovative Air VaporMax Flyknit 2.0, som kommer med en sort/hvid Flyknit-overdel, der udvider sig naturligt efter din fods form og sikrer en perfekt pasform. Nedenunder sidder en sort Air VaporMax-sål, der giver dig fornemmelsen af at gå på luft og bidrager til sneakerens futuristiske udtryk. Slutteligt er VaporMax 2.0 udstyret med en Zebra-hælkappe, der fuldender safariudseendet og stabiliserer din fod.

Safari-hype

Nikes safari-udgaver har været ekstremt eftertragtede de seneste par år, så du kan godt forvente, at der også bliver rift om dette par. Nike Air VaporMax 2.0 “Zebra“ udkommer i et begrænset antal hos udvalgte forhandlere, så husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et par Air VaporMax ”Zebra”.

Release

Nike Air VaporMax 2.0 Flyknit “Zebra“ udkommer den 19. oktober hos Nike Store. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Download vores nye sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. Her har vi samlet over 4.500 par sneakers fra alle de største brands. Prøv desuden vores Sneaker Assistent, som kan overvåge sneaker-markedet for dig. Den sørger for at sende dig notifikationer, når dine yndlings sneakers releaser, restocker eller kommer på tilbud. Du kan læse mere om appen lige her. Derudover kan du følg All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.