Releases

Release Dato: 19. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ6122-001

Nike sætter tempoet op med en ny, kompromisløs udgave af deres Air More Uptempo-model. Denne gang er den ikoniske silhuet udstyret med en sort læderoverdel og camo på de markante AIR-bogstaver langs skoens sider.

Den sorte farve fortsætter ned på den sorte Air-sål, der indrammer en perlerække af gennemsigtige Air-enheder og derudover kun kontrasteres af et hvidt Swoosh-logo.

Air More Uptempo udkom oprindeligt i 1996, men har de seneste år fået ekstra opmærksomhed – særligt takket være et samarbejde med Supreme – og det har blandt andet ført til en særligt Uptempo version af Air Max 720, der udkom i år.

Nu har det altså også affødt denne nye, militær-inspirerede udgave af den originale Air More Uptempo, som altså rammer hylderne den 19. Juni.

Find direkte link til forhandlerne nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.