Releases

Release Dato: 15. februar 2020
Pris: 999 DKK
Produktkode: CK7200-800

1992 var året for den første Air Max-model der udelukkende kun blev lavet til kvinder. Skoen der var blevet opkaldt Nike Air Verona, var en kæmpe succes for Nike på daværende tidspunkt, og lagt grundlaget for de mange sko udelukkende til kvinder, i nyere tid.

Som en hyldest til Nike Air Verona, har Nike designet Nike Air Max Verona. Selvom Nike Air Max Verona på ingen måde ligner sin forgænger, er der alligevel enkelte paneler der går igen på begge sko såsom side- og hælpanel, der på den nye version er lavet i en limegrøn farve.

Den nye Nike Air Max Verona udkommer i den såkaldte ”guava ice”-farve, hvor skoens overdel og dele af midtersålen er lavet i forskellige nuancer af den førnævnte farve. Den anden del af midtersålen er lavet i sort, og omkranser den synlige Air-lomme i lys rød farve. I modsætning til de fleste Nike-sko, så er swoosh-logoet broderet ind i skoens yderside, hvilken fungerer som en fin detalje, til skoens rustikke udseende.

Nike Air Max Verona ”Guava Ice” udkommer den 15. februar på Nikes egen hjemmeside og hos udvalgte forhandlere. Det forventes yderligere at der releaser flere colorways af skoen den 5. marts, så hop ind på vores Release Kalender og hold dig opdateret. Følg også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i alt det nyeste fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.