Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 11. juni 2019
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: CK6643-100

Èn af de mest spektakulære sneaker-udgivelser i år rammer hylderne inden længe i form af den nye Nike Air Max Susan.

Air Max Susan er en ny model udarbejdet i samarbejde med den nye animations-film, Missing Link, og studiet bag, LAIKA Studio. Med inspiration fra Air Max 1 og bragt til live af blandt andre Tinker Hatfield, er Air Max Susan inspireret af filmens hovedkarakter, Mr. Link og hans helt særlige sæt, der er designet af costume-designeren, Deborah Cook fra LAIKA Studio.

Det kommer blandt andet til udtryk gennem en ternet ’mudguard’, grønne paneler ved snørebåndene og et hælpanel i pelslignende ruskind.

Skoen har desuden en håndfuld andre fede taljer så som en indersål i kork og særlig branding på pløsen, hvorpå ”MAX” i ”AIR MAX” er udstreget til fordel for ”SUSAN”

Nike Air Max Susan ”Missing Link” udkommer i begrænset antal den 11. juni i Europa. Vær klar, hvis du vil have fat i et par, da de forventes at ryge hurtigt.

Smut forbi vores Release Kalender for flere nyheder og husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram for daglig inspiration og chancen for et feature.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.