Nike
air max plus metal mesh DO6383-001
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: Nike

Bedst som man ikke troede, at den i forvejen outrerede Air Max Plus model kunne blive vildere, beviser Nike det modsatte med en ny version iklædt en armeret mesh overdel.

Som billederne illustrerer, så er der uden tvivl tale om en af de mest iøjnefaldende Nike Air Max Plus udgivelser til dato. Sneakeren, hvis fulde modelnavn er Nike Air Max Plus “Reflective Silver/University Red”, kommer med en særpræget overdel, som ikke er set på andre modeller førhen.

Stealthy udseende

Nike er kendt for at eksperimentere med deres overdele, og det er ikke første gang at “stealth” har været i fokus. Men det er første gang at de har bygget en overdel af et pansret metalnet i sort og sølv. Konstellationen går fint hånd i hånd med de røde detaljer, som både pryder sålen, mellemsålen samt Swoosh-logoerne på siden af skoen. Tro mod Air Max Plus silhuettens oprindelse finder vi ligeledes TN-branding på hælene, samt 3M reflekterende detaljer på hele overdelen. 

Nike Air Max Plus “Reflective Silver/University Red” udkom tidligere på måneden hos Nike Store, hvor den stadig er tilgængelig i udvalgte størrelser. Skulle farven ikke falde i din smag, så fås modellen i et stort udvalg af farvekombinationer hos Nike Store.

DO6383-001
Hold dig opdateret på kommende releases

​​I vores Release Kalender holder vi dig opdateret på kommende Nike Air Max Plus releases, samt andre kommende udgivelser hos Nike Store. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.