Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 8. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Selvom året snart er omme, er det ikke for sent for Nike igen at markere én af deres mest klassiske Air Max-sneakers’ 20-års fødselsdag. Air Max Plus udkom oprindeligt i 1998 og har siden været én af de modeller, der er umulig at komme udenom. Takket være dens kompromisløse design, der kombinerer en avanceret TN Air-sål med en aggressiv overdel kan Air Max Plus i dag betegnes som én af de mest unikke Air Max-sneakers, der har formået at holde sig aktuel i to årtier. Det er bestemt ikke noget, man ser særligt tit. Derfor har Nike nu igen valgt at hylde Air Max Plus i forbindelse med dens 20-års fødselsdag med endnu en enestående udgivelse.

Den nye Air Max Plus ”Greedy” fusionerer to af de originale Air Max Plus-udgaver med et split-design, hvor den ene del af overdelen er inspireret af Air Max Plus ”Hyper Blue”, mens den anden del er lånt fra ”Orange Tiger”. De to sko har en hvid sål til fælles, som således også er at finde på ”Greedy”. Som en ekstra detalje er den nye model klædt i net-grafik, der giver den et endnu vildere look. Der er ingen tvivl om, at denne nye version henvender sig til, der søger en helt særlig Air Max, der virkelig skiller sig ud.

Nike Air Max Plus ”Greedy” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 8. december Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.