Nike
Flyknit Racer multicolor
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: Nike

Vores bønner er blevet hørt. Den populære Nike Flyknit Racer, som så dagens lys for første gang tilbage i 2012, er lige landet i en helt ny udgave.

Der er tale om den nye Nike Air Max Flyknit Racer, som mest af alt minder om en fusion mellem førnævnte silhuet, Flyknit Racer, og den nyere Air Max Pre-Day, som debuterede under “Air Max Day” i 2021.

Air Max Flyknit Racer Pink
Den velkendte overdel

På Air Max Flyknit Raceren er den lette strikoverdel, som i tidernes morgen var silhuettens helt store trækplaster, bevaret stort set en til en med den vi kender fra originalen. Nike har dog tilføjet matsorte læderpaneler, der strækker sig på tværs af hullerne ved snørebåndene samt på hælkappen, for at give sneakeren en øget komfort og pasform. Samtidigt har man opgraderet mellemsålen med sålenheden fra Air Max Pre-Day, som blandt andet kommer med en blotlagt luftboble.

On feet air max flyknit racer
Fås i flere farver

Denne Air Max Flyknit Racer “Multicolor” er præget af “Ghost Green”, “Black”, “Pink Blast” og “Photo Blue” nuancer, som uden tvivl vil vække opsigt på gader og stræder. Men er man til et mere afdæmpet design, kan sneakeren ligeledes fås i en “Oreo” colorway samt en lækker “Pure Platinum” version hos Nike Store.

Multicolor flyknit racer

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.