Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Efter lanceringen tilbage i december 2018, er den markante og iøjnefaldende Air Max Dia tilbage i en ny, sommerklar version.

Modellen, som udelukkende er designet til piger, kommer med et interessant design, som tager det bedste fra strømlinede og simple sneakers, og blander det sammen med nutidens chunky trend. Resultatet er en silhuet, som er helt sin egen, og som for alvor skiller sig ud blandt de traditionelle sneakers til piger.

Den oplagte sommersko

Denne Nike Air Max Dia er bygget med et gennemskinneligt øvre bestående af farverne: White/Ember Glow/Topaz Gold/Laser Fuchsia. Den sommerlige farvesammensætning krydret med den lette overdel, og den ekstra tykke mellemsål gør sneakeren til en oplagt sommersko.

Køb Nike Air Max Dia

Air Max Dia er lige nu på lager i flere forskellige farver hos Nike Store. Husk at du kan tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB AIR MAX DIA HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.