Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Der er lagt op til den helt store fejring, når Nike den 26. marts blænder op for den årlige Air Max Day, og du kan allerede godt begynde at glæde dig.

Igen i år kan du se frem til en række markante og spektakulære udgivelser, når Nike den 26. marts blænder op for deres årlige Air Max Day, der hylder den ikoniske Air-teknologi, som blev lanceret den 26. marts 1987.

Fejringen kommer til at byde på en række eksklusive Air Max-releases, og som altid er der noget at glæde sig til. Vi giver dig her det fulde overblik over udgivelserne, der i år inkluderer Air Max 2090, atmos x Nike Air Max 90 Reverse Duck Camo og sidst, men ikke mindst Nike Air Max 90 ’Metallic Pack’.

En hyldest til Air Max’ historie

Ligesom tidligere har man også i år valgt at lancere og relancere en række modeller, der hylder Air Max’ historie på den ene eller anden måde.

Tag for eksempel Air Max 2090 – den absolut mest iøjnefaldende af modellerne – der, som navnet antyder, er en moderne nyfortolkning af Air Max 90, som i år kan fejre 30-års jubilæum.

Lader man lynhurtigt blikket glide henover silhuetten, vil man imidlertid opdage, at det primært er sålen, der sender en hilsen til Air Max 90. Overdelen derimod har med sit slanke og strømlinede udtryk fået en futuristisk makeover, der blandt andet kommer til udtryk i form af TPU og et halvgennemsigtigt materiale, som fremhæver de farverige stikninger og det optegnede Swoosh-logo på siden.

Derudover kan vi se frem til atmos x Nike Air Max 90 Reverse Duck Camo, der er inspireret af den nærmest kultiske Air Max 90 ’Duck Camo’, som i 2013 blev revet væk og endte med at blive en af de mest populære Air Max 90-modeller i 10’erne. Nu er designet imidlertid blevet vendt på hovedet, og de oprindelige sorte og infrarøde paneler har på den nye model byttet plads, så tå, ydersål, inderfor og hælpanel er lavet i infrarødt tekstil, mens eyestay, logo window og midsole wedge omkring den synlige, røde Air-enhed, er farvet sorte.

Endelig byder Air Max Day 2020 på den iøjnefaldende Nike Air Max 90 ’Metallic Pack’ i de metalliske farver guld, sølv og bronze, som oprindeligt kun har været tilgængelige via Nike By You. De tre modeller kommer i de sædvanlige materialer og med de klassiske detaljer, som vi kender dem.

Udkommer til Air Max Day 2020

Alle de ovenstående Air Max Day-udgivelser udkommer hos en række udvalgte forhandlere på Air Max Day den 26. marts. Og skal vi tro de tidligere år, er der god chance for, at det kommer til at gå stærkt. I mellemtiden kan du holde dig opdateret i vores Release Kalender eller gå ind og følge os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt sørger for at holde dig opdateret med rygter, releases, tilbud og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.