Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Siden 2014 har der været lagt op til den helt store release fest den 26. marts, hvor den årlige fejring af Air Max Day løber af stablen. Men i år bliver det anderledes.

Nike har for nyligt meldt ud, at de ikke releaser nogle sneakers på Air Max Day i år, hvilket ellers plejer at være det helt store tilløbsstykke for Nike fans. Som de fleste nok husker, så har fejringen blandt andet bragt os Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1, som var et af højdepunkterne sidste år.

Omlægger planlagte releases

Nike valgt at omlægge de planlagte releases, hvilket også gælder den længeventede Nike Air Max 97 “Neon Seoul“, som var en del af dette års ’Nike: On Air’-konkurrence. Den pågældende model er nu sat til at release i midten af april, og ligesom de fleste andre udgivelser, så vil du kunne finde forhandlere og links i vores Release Kalender, når vi nærmer os den eksakte dato.

Vil skabe en stærkere samfundsfornemmelse

I stedet for at udgive sneakers på selve dagen, vil Nike lancere “Give Fresh Air“-initiativet i samarbejde med lokale organisationer for at skabe en stærkere samfundsfornemmelse. I en officiel udmelding forklare de det nye initiativ:

”Med lanceringen af Air Max 1 i 1987 startede en revolution. I årenes løb er Nike og “Air” blevet synonymer. Selvom den 26. marts 1987 markerer starten på den episke Air Max-rejse, lancerer denne Air Max Day et nyt kapitel med fokus på at handle. Vi ved, at forandring sker, når folk kommer sammen. “Give Fresh Air“ er et kald for at forene sneaker kulturen omkring en fælles lidenskab for at antænde forandring. Nike og vores partnere vil skabe måder at give “Air” for at støtte lokale organisationer og mester samfundets magt.“

Hold øje med vores Release Kalender for fremtidige Nike udgivelser, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.