Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den klassiske Air Max 98 bliver Nikes helt store satsning i 2018, når silhuetten kan fejre sit 20 års jubilæum.

20 år med Air Max 98

2017 har været et vigtigt for Nikes populære Air Max 97, som er udkommet i et hav af forskellige afskygninger. Det skyldes ikke mindst, at modellen i år har haft 20 års fødselsdag. 2018, som er lige om hjørnet, kommer således til at markere 20 års jubilæet for Air Max 97’s lillebror, Air Max 98, og meget tyder på, at den får et stort år med en række nye lanceringer og collabs. Nike har allerede taget forskud på fejringerne ved at udgive et samarbejde med Supreme tidligere på året, men d. 18. januar ser ud til at blive starten på et nyt år domineret af Air Max 98 – der udkommer den nemlig i en ”White/Red/Obsidian” colorway – også kaldet “Gundam“.

Air-bobler og Mini Swoosh-logoer

Air Max 98 minder på rigtig mange måder om Air max 97. Den har samme strømlinede form og samme Air-sål, men overdelen er lidt mere volumniøs med forskellige overlays, hvilket gør, at den egner sig rigtig godt til tidens ’Chunky Sneaker-trend’. ”White/Red/Obsidian” består af en base af hvidt læder med blåt mesh, en navyblå mudguard og røde Air-bobler samt Mini Swoosh-logoer. Kombinationen af hvid, rød og blå er den ultimative retro-farvekombination og der er vist ingen tvivl om, at indledningen på Air Max 98’s store comeback vil blive taget rigtig godt imod.

Release

Den første udgave skulle efter sigende være Nike Air Max 98 ”White/Red/Obsidian“, som udkommer d. 18. januar hos Nike og udvalgte forhandlere. Det er din chance for at hoppe med på bølgen tidligt, men du skal være hurtig. For de kommer med garanti til at sælge ud hurtigt.  Når vi nærmer os release datoen, samler vi alle forhandlere og direkte links i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.