Skip to main content

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: 640744-011

Som en tribut til Air Max 98’s første udgivelse i 2000, bringer Nike den populære “Vast Grey“ version tilbage, som har sin oprindelse fra den ældre Air Max 95. Vi har som altid samlet de vigtigste detaljerne nedenfor.

Sneakerens overdel udkommer i en sammensætning af to gråtoner, hvor den øverste del besidder en lysere grå, imens den nedre del er udstyret med en mørkere grå. Overdelen består ligeledes af ruskind og mesh i højeste kvalitet med et ”Fresh Mint” farvet Swoosh logo på sneakerens inder- og ydersider. Sneakeren er udstyret med den klassiske Air Max-sål, der matcher overdelens Swoosh, og den tilhørende lys-til-mørk æstetik, som går igen igennem hele designet.

Nike Air Max 98 ”Vast Grey” udkommer den 16. maj hos nedenstående forhandlere. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Releases

New Balance 990v4 Teal

Jonas HansenJonas Hansen29. november 2023
Releases

Nike Dunk Low Starry Swoosh

Jonas HansenJonas Hansen21. november 2023