Releases

Release Dato: 18. april 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: 640744-012

Gik du og frygtede, at Nike var færdige med Air Max 98? Bare rolig – vi har langt fra set det sidste til den efterspurgte retro-silhuet, der netop er aktuel i en ny, lækker ”Gun Smoke/Team Orange” version.

Air Max 98, der kan betragtes som arvtageren til Air Max 97, har siden sit store comeback sidste år, været enormt populær – særligt takket være dens imminente retro udtryk, der med det samme sender tankerne tilbage til de glade 90’ere.

Det er især kommet til udtryk på de skæve og farverige versioner af skoen, såsom ”Gundam”, ”Grape” og ”Royal Blue”. Nu kommer endnu et medlem til flokken i form af den nye ”Gun Smoke/Team Orange”.

Den kombinerer en simpel sammensætning af hvid og sort med mere sprælske orange, blå og røde nuancer, hvilket sikrer et ubesværet udtryk, der stemmer godt overens med tidens trends.

Køb Air Max 98 ”Gun Smoke/Team Orange” hos udvalgte forhandlere fra den 18. april. Direkte links finder du nedenfor, og i vores Release Kalender kan du finde flere, nye sneaker-udgivelser.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.