Releases

Release Dato: 14. februar 2019
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: CD1538-100

Nike udgiver snart en ny, clean udgave af den nostalgiske Air Max 98, som kan indgå i enhver forårs-/sommergarderobe. Læs mere om Nike Air Max 98 “Summit White/University Red“ her.

Air Max 98 gjorde for alvor comeback sidste år i forbindelse med silhuettens 20-års jubilæum, og den luftige sneaker fortsætter momentummet i 2019. Den seneste udgave er døbt ”Future” og kommer med en stilren, hvid overdel med diskrete detaljer i rød og sølv. En Air-enhed i fuld længde med blå detaljer udgør silhuettens sål og giver dig fornemmelsen af at gå på luft.

Nike Air Max 98 “Summit White/University Red“ releaser den 14. februar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.