Releases

Release Dato: 22. februar 2019
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: 640744-009

Air Max 98, der gjorde stort comeback sidste år i forbindelse med sit 30-års jubilæum, er klar igen i en ny stærk colorway – ”Oil Grey/Black”.

Nike Air Max 98 ”Oil Grey/Black” er udstyret med en simpel og underspillet overdel i grå og sort, der sidder oven på en kontrasterende, hvid Air-sål. Den har et meget rent udtryk, der adskiller fra flertallet af de forgangne udgaver, som mestendels har været inspireret af 90’erne med larmende farvesammensætninger. Det gør den noget nemmere at style og oplagt til overgangsperioden fra vinter til forår.

Nike Air Max 98 ”Oil Grey/Black” udkommer hos Nike d. 22. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.