Releases

Release Dato: 13. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI1504-100

Få alle detaljerne om Jasmin Lasodes eksklusive Nike Air Max 97 ”London Summer of Love” fra ”Nike: On Air”-projektet, der udkommer den 13. april.

Godt nok kom der ikke nogen efterfølger på Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1, men det her er måske det tætteste på, vi kommer. I kølvandet på Round Two-ejerens enorme succes med udgivelsen sidste år, valgte Nike nemlig at fortsætte succesen og starte det såkaldte On Air-program. Her blev en række kreative personligheder fra forskellige lande invitieret til at komme med deres take på en Air Max-sneaker. Én af dem var Jasmine Lasode fra London, der valgte at hylde et særligt sommerminde og sin lokale kioskejer med en særlig ejer af Air Max 97.

Nike Air Max 97 ”London Summer of Love” har et enorm farverigt udtryk og sender med det samme tankerne over på Sean Wotherspoons fløjlsklædte Air Max 97-hybrid. Lasode har imidlertid holdt skoen i mere lavmælte materialer og i stedet givet den ekstra gas med detaljerne, der alle refererer kendetegn fra kioske i London – fx Air 24/7-logoet på pløsen, ”97p” grafik på overdelen og ”Open”/”Closed” grafik i indersålen.

Som nævnt udkommer Nike Air Max 97 ”London Summer of Love” og resten af On Air-projektet, langt om længe, den 13. april. Find direkte link nedenfor, og tjek de resterende, fem designs i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.