Releases

Release Dato: 15. august 2019
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: CK9397-100

Endnu en ”Sketch”-udgivelse er på vej fra Nike. Denne gang er det Air Max 97, der udkommer i en udgave inspireret af de originale design-tanker.

Skoen adskiller sig ved, at det lille Swoosh-logo på siden har fået selskab af proportionelle blyantlignende streger og et gammelt Nike-logo, som også er at finde langs overdelens bølgede linjer. Samme sketch-detaljer går igen på indersålen, og de får virkelig lov at tale sig eget sprog med skoens simple farvekombination af hvid, sort og rød.

Den nye Air Max 97 ”Sketch” kommer i kølvandet på udgivelserne af en række ”Sketch”-udgaver Air Max 1, som blev taget enormt godt imod og udsolgt på ingen tid. Vi forventer samme scenarie med dette unikke take på Air Max 97.

Nike Air Max 97 ”Sketch” udkommer hos Nike den 15. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.