Releases

Release Dato: 13. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI1508-400

Vinderne af sidste års ”On Air”-konkurrence får endelig lov at udgive deres yndede Air Max-projekter den 13. april. Dette gælder blandt andet Cash Ru’s unikke Air Max 97 ”Shanghai Kaleidoscope”, der er inspireret af skyerne omkring Shanghais skyskrabere.

Cash Ru vandt On Air-konkurrencen i Shanghai takket være hans kreative og unikke design-ide – at skabe en Air Max 97 med et øvre, der imiterer skyernes flygtige form. Inspirationen er hentet i skyerne, der hviler omkring Shanghais skyskrabere, og som bliver dannet, når solen får vandet i byens omkringliggende vand til at fordampe.

Det kommer til udtryk med en lyseblå overdel med flere tynde lag, der ændrer udtryk og sammensætning ved brug. Sålen og pløsen er holdt i hvid, mens Nike logoerne tilbyder kontrast i form af rød.

Der er ingen tvivl om, at Air Max 97 ”Shanghai Kaleidoscope” er den mest unikke af de syv udgivelser fra On Air-konkurrence, og den kommer til at sælge hurtigt.

Vær klar når den udkommer den 13. april, og tjek vores Release Kalender for de øvrige On Air-udgivelser. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.