Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Reklame for: JD Sports

Sommeren nærmer sig, og hvilken bedre undskyldning for at tilføje et par spritnye sneakers til samlingen? Er du i tvivl om hvilke, får du her vores bud i form af Nikes Air Max 97 Reflective Branding i en lækker, blågrå nuance.

Nike Air Max 97, der oprindeligt blev introduceret i 1997, er efterhånden blevet udgivet i utallige colorways, ligesom den har været genstand for en lang række spektakulære samarbejder.

For nylig har Nike introduceret signatursilhuetten prydet med en reflekterende logografik, og seneste skud på stammen er Air Max 97 Reflective Branding, der fremstår med et nedtonet, blågråt design, der passer perfekt til den lyse årstid, vi går i møde, og som desuden vil gøre sig overordentlig godt til et par solbrune ben.

Stilfuld grafik og futuristisk minimalisme

Det ikoniske, slanke look, der mimer de japanske højhastighedstog, er det samme som altid. Lysegrå mesh udgør i samspil med de slanke læderstafferinger i forskellige grålige nuancer fundamentet, hvilket giver skoen sit retro-futuristiske udtryk.

Bevæger man blikket ned, vil man få øje på en grålig mudguard, som er udstyret med cremefarvet NIKE-grafik. En detalje, der ikke kun giver skoen et minimalistisk og stilfuldt udtryk, men som, når mørket falder på, også vil efterlade den med et eksklusivt, reflekterende look. 

Takket været Nikes banebrydende Air-enhed i fuld længde kan hele din fod desuden nyde godt at en revolutionerende komfort, ligesom den lysegrå ydersål af gummi sikrer, at du står fast. Det nedtonede blågrå look kontrasteres udelukkende af et azurblåt Swoosh-logo, der er syet på henholdsvis pløs samt inder- og yderside, og hvis farve går igen i brandingen op langs hælstroppen.

Kan købes hos JD Sports

Lige nu kan du få fingrene i et par Nike Air Max 97 Reflective Branding hos JD Sports. Med en pris på 1.450 kr. får du et par sneakers, som du med garanti vil få glæde af i mange år, og hvis design ikke lader til at gå af mode lige foreløbig – tværtimod. Samtidig er den efter vores mening et rigtig godt bud på den perfekte sommersneaker.

Find flere Nike-sneakers

Er du på udkig efter flere retro-futuristiske sneakers? Så tag et kig i vores Release Kalender, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste nyheder, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.