Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AV7025-400

Air Max 97 har været en tur i bølgerne og er vendt tilbage mere skarp end nogensinde. På den nyeste udgave har Nike klædt den populære silhuet i farver inspireret af havet, og resultatet er intet mindre end betagende. ”Ocean Bliss” udkommer snart, og du kan få alle release-detaljer her.

Air Max 97 var ét af 2017’s helt store omdrejningspunkter inden for sneakers. Modellen fejrede 20-års jubilæum og blev udgivet i et hav af udgaver og samarbejder. Det har på ingen måder aftaget her i 2018, hvor Nike er fortsat med at lancere Air Max 97 i den ene geniale udgave efter den anden.

Det seneste eksempel på det er den nye Premium-udgave, ”Ocean Bliss”. Med inspiration fra havet har Nike udstyret den med en overdel i blå nuancer og kontrasterende, rød ”97”-branding på pløsen. Mellemsålen er holdt i en forfriskende hvid farve, der igen er kontrasteret af rød ”Air Max”-grafik. Skoen er afrundet med en ydersål, der har samme blå farver som overdelen og rødt Nike-logo.

Alt i alt er ”Ocean Bliss” én af de mest vellykkede Air Max 97-colorways, vi endnu har set, og den beviser, at Air Max 97 på ingen måder har mistet sin aktualitet.

Nike Air Max 97 Premium ”Ocean Bliss” udkommer den 16. oktober 2018. Så snart vi kender datoen, kan du finde direkte links nedenfor. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.