Releases

Release Dato: 13. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI1503-001

Endelig… Efter lang tids udsættelse og deraf spekulation om, hvornår de mon ville udkomme, har Nikes syv On Air-udgivelser endelig fået en officiel release dato. Det gælder blandt andet Seoul-vinderen, Gwang Shins unikke Air Max 97 ”Neon Seoul” – den måske mest omtalte og eftertragtede model fra projektet.

Gwang Shin har formået at skabe en sneaker, der både fortæller en historie og har et tiltalende design. Den er inspireret af Seouls farverige og pulserende natteliv med farverige neon- og LED-detaljer på en helt matsort baggrund. Farvevalget af rød og blå er inspireret af det sydkoreanske flag og fuldender fortællingen om Gwang Shins hjemby.

Sammen med de seks øvrige vindere af sidste års On Air-konkurrence udkommer Nike Air Max 97 ”Neon Seoul” hos udvalgte forhandlere den 13. april. Særligt denne forventes at ryge hurtigt, og du skal derfor være vågen, hvis du vil have fat i et par.

Find direkte links nedenfor, og følg på Facebook og Instagram for release updates. Husk desuden at tjekke de andre vindere i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.