Skip to main content
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Skal du se sommer-OL i år, så har du mulighed for at indtage den øverste podieplads i form af par guldfarvede Air Max 97, der formentlig er en hyldest til det svært opnåelige metal.

Er du en af dem, der sidder limet til skærmen for at være sikker på ikke at gå glip af store sportspræstationer, når skiftende storbyer hvert fjerde år blænder op for sommer-OL, så kommer her en nyhed, der formentlig vil få dig op ad stolen.

En hyldest til de allerbedste sportsudøvere

Nike har nemlig valgt at lancere deres klassiske Air Max 97 i en splinterny colorway, der sandsynligvis – det er endnu ikke bekræftet – er en hyldest til legenes svært opnåelige guldmedalje, som kun er de færreste og dygtigste sportsudøvere forundt.

Inspirationen til den nye colorway er som sagt stadig ikke afsløret, men det er billederne, som viser et par Air Max 97, der praktisk talt er badet i guld. Ikke kun overdelen, der er udstyret med skinnende guldfarvet, patenteret læder, men også snørebåndene, pløsen og hælen er klædt i guld. Kun afbrudt af det sorte inderfor og den ikoniske, transparente Air Max-enhed.

Udkommer snart

Nike har endnu ikke meldt en officiel releasedato ud, men Air Max 97 Metallic Gold forventes at udkomme hos Nike og udvalgte forhandlere i løbet af de kommende uger. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy