Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Det skulle tage Nike et halvt år at bekræfte, men nu er det endeligt sikkert, at Air Max 97 “Have A Nike Day“ tager del i fejringen af “Air Max Day“ 2019.

Spekulationerne omkring denne silhuet har været vidt omkring siden, at den første gang blev teaset tilbage i sommeren 2018. I første omgang var der tvivl om, hvorvidt det var et follow-up release til sidste års bedste udgivelse, Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97, men den tvivl er nu blevet manet i jorden.

Logo manien er tilbage

2018 var året, hvor overbranding for alvor blev en trend. Vi så den blandt andet på den eftertragtede Nike Air Force 1 “Just Do It“ Pack, som solgte ud med det samme. Nike Air Max 97 “Have A Nike Day“ vender tilbage med den selvsamme store dosis Nike branding, som pryder det meste af overdelen.

Pastelfarver

Farvekombinationen på Nike Air Max 97 “Have A Nike Day“ består primært af fremtrædende pastelfarver i henholdsvis lilla, turkis og rosa toner. Yderligere finder man Air Max branding på hælen, “HAVE A NIKE DAY” tekst på overdelen, samt en lacelock udarbejdet som et stort smiley ansigt. Slutteligt afrundes designet med en hvid mellemsål med en kontrasterende sort gummi ydersål.

Releaser i anledning af Air Max Day 2019

Indtil videre er Nike Air Max 97 “Have A Nike Day“ sat til at release i dagene op til den 26. marts som notorisk er kendt for fejringen af ”Air Max” brandet. Rygterne siger den 23. marts, men hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube, hvor vi holder dig løbende opdateret på nye udgivelser, restocks og tilbud.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.